La ceas aniversar - 30 de ani

La ceas aniversar, emoția, mândria, satisfacția, bucuria și respectul pentru instituția în care ne desfășurăm activitatea, se împletesc cu amintirile, dând o lumină și o culoare aparte lunii decembrie.
De Sfântul Nicolae, Școala Gimnazială „Grigore Antipa” Botoșani a marcat cei 30 de ani de existență și activitate continuă în slujba educației, punând baze solide viitorului școlarilor. Pe parcursul zilei s-au organizat activități tematice dedicate, cu precădere, marelui biolog botoșănean, Grigore Antipa. La eveniment au fost invitați și reprezentanți ai ISJ Botoșani care au subliniat, încă o dată, rolul și misiunea dascălilor în formarea caracterului copiilor.
Simpozionul Județean aniversar, „Fii eco! Fii creativ! Descoperă-l pe Antipa!”, care a ajuns la a V-a ediție, a reunit atât cadre didactice din școală cât și din școli partenere. Cu această ocazie s-au împărtășit, de către organizatori, experiențe trăite în derularea activităților trecute ale simpozionului; au fost prezentate exemple de bune practici ale colegilor parteneri; s-au organizat expoziții realizate din diorame, creații plastice, creații literare și eco-fotografie, lucrări ale copiilor înscrise în concurs.
Ne străduim să ținem cât mai sus ștacheta performanței pentru ca școala noastră să promoveze peste timp aceleași valori care caracterizează oamenii ce o însuflețesc!